JA! Vi har faktiskt glass och kaffe också

Hör av dig!

Telefon: 0325-430 22
Email: info@eksihulared.se

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG: 10 – 18
LÖRDAG: 10 – 14

Follow Us

+46 (0)325-430 22

Hularedsvägen 24, Hulared

 

Kleivard

Kleivard

Martin Kleivard konstruerade i samarbete med Crescent världens bästa trialcykel runt millenniumskiftet som därmed också vann världscuppen i trial 2000, men varumärket Kleivard har idag ingen egen produktion, utan fungerar som Sveriges största distributör av trialcyklar, trialtillbehör och konfektion för trial.
Kleivard är idag invävd i verksamheten på Eks i Hulared vilket givit varumärken så som Jitsie, Inspired, Clean, Hebo och Hope ett fysiskt skyltfönster. Eks i Hulared tillhandahåller Sveriges överlägset största utbud för trialcyklister med flertalet olika modeller av trialcyklar och de vanligaste slitage- och reservdelarna.
Kleivard har sedan starten även uthyrning av cykeltrialuppvisningar för event. Kontakta Eks i Hulared för mer information om du vill boka en trialuppvisning.

Trialuppvisning för ditt event

Söker du ett dragplåster till ditt event eller kanske underhållning för din personalfest.

En trialshow av det slaget vi erbjuder kan passa in var som helst. Vi skräddarsyr ett framträdande som passar era krav. Innomhus, utomhus, på krogen eller på kontoret. Ingen plats är för liten eller för

Kontakta Eks för frågor, förslag och offert.
Kleivard Teamet

Kleivard Team består av åkare som vi jobbar särskillt nära med. Dessa åkare är på något sätt värda stor uppmärksamhet. Man kan t ex ha en grym talang, vara duktig på att marknadsföra våran sport eller bara en stor tillgång för sporten genom sitt brinnande intresse. Dessa åkare används vid t ex uppvisning. Vissa i teamet har våran support under tävlingsinsattser, då vi bidrar med rätt material och våra kunskaper under träning och tävling.

Martin Kleivard

Ägare till Kleivard.com som mer än gärna cyklar och tränar trots att åldern har börjat ta ut sin rätt. ”Det är fortfarande så otroligt rolig” är en fras han gärna använder.
Martin driver inte bara företaget, utan tränar också nya begåvade åkare.
Han har även ett brinnande intresse för teknik och ny prylar och drar sig inte för att prova något nytt eller bygga cyklar helt utefter kundens önskningar och behov.
Har du frågor eller behöver hjälp med något som rör cykeltrial sporten, tveka inte att kontakta Martin.

Rasmus Lidèn

En ung mycket lovande talang som debuterade sensommaren 2014.
Han har redan visat prov på sin hängivenhet för sporten och tränar mer än dom flesta elitidrottare. Han är redan efter drygt 1 års träning en av de tio bästa åkarna i Sverige.