JA! Vi har faktiskt glass och kaffe också

Hör av dig!

Telefon: 0325-430 22
Email: info@eksihulared.se

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG: 10 – 18
LÖRDAG: 10 – 14

Follow Us

+46 (0)325-430 22

Hularedsvägen 24, Hulared

 

Verkstad

Verkstaden

I samband med senaste ägarbytet gjordes stora investeringar i en modern verkstad som vi byggde från grunden. Idag kräver cyklar specifika verktyg för både mekaniskt och digitalt underhåll vilket ställer höga krav på verkstadens utbud av verktyg men också personalens kompetens. Därför har vi genomgått utbildning av Shimano och blivit certifierade som ett Shimano Service Center. Det innebär att vi hela tiden får information om den senaste tekniken och har tillgång till hela Shimanos utbud av reservdelar och tillbehör. Som Shimano Service Center hjälper vi självklart till att serva alla typer av cyklar, även de som inte är köpta här.

Vår filosofi är att vi ska kunna serva det vi säljer. Därför har vi genomgått utbildning hos både SRAM / RockShox och Fox för att kunna hjälpa er med era dämpargafflar och bakdämpare. Förutom all modern service såsom dämparservice, hydraulbromsservice, digitala justeringar och uppgraderingar osv så brinner vi för att bevara det gamla. Äldre cyklar besitter oftast en enastående kvalitet och få saker gör oss lyckligare än att få hjälpa dig att fortsätta rulla fram på din gamla favoritcykel.
Vår verkstadsverksamhet innefattar även längdskidor. Med slipmaskin, hotbox och vallaservice är vi även en komplett skidverkstad som ser till kundens behov.

dämparservice hydraulservice digitala justeringar och uppgraderingar
Cert. Shimano Service Center

Vi är certifierade av Shimano som ett av deras Service Center. Det innebär att vi regelbundet genomgår utbildningar för att kunna serva din Shimanoutrustade cykel samt besvara dina frågor kring den senaste tekniken. Vi använder oss av Shimanos originaldelar för att din cykel ska fungera optimalt och vi tillhandahåller och lagerför de vanligaste slitagedelarna. Är det någon Shimanoprodukt du saknar i butiken så är den endast ett par dagar bort då vi kan leverera allt som Shimano erbjuder. Välkommen till dem som kan din cykel bäst, ditt lokala Shimano Service Center.

Sitter du som en kratta?

Vi hjälper dig att justera din cykel så du får rätt sittställning.

Frågor om service
Servar ni cyklar som inte är köpta hos er?

-Ja! Vi försöker serva alla cyklar i den utsträckning det är möjligt.

Servar ni dämpare?

-Ja! Vi servar de flesta dämpargafflar och bakdämpare.

Servar ni elcyklar?

-Ja! Vi servar de flesta elsystem såsom Shimano, Bosch och Yamaha. Det finns en uppsjö med elsystem på marknaden och vi har god kunskap inom elcykelservice. Får vi bara tag i reservdelar till ditt elsystem så löser vi de flesta elcykelrelaterade felen.

Vad kostar en service?

-Vid inlämning av din cykel på service hos oss får du ett kostnadsförslag i samband med besiktning. Upptäcker vi under servicens gång ytterligare fel som behöver åtgärdas kontaktar vi dig innan vi åtgärdar dem så att du har koll och kan godkänna den totala kostnaden.

Servar ni cykeln medan jag väntar?

-Har du en punktering eller en enklare serviceåtgärd så kan vi i mån av tid hjälpa dig under tiden du besöker butiken. Efter klockan 16 samt helger utför vi som regel inte service utan hjälper dig som besöker butiken. Slå oss gärna en signal innan du kommer. Generellt tillämpar vi kösystem på våra serviceobjekt.

Fråga

Torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an. Eius lorem tincidunt vix at, vel pertinax sensibus id.

Har du fler frågor som rör service?

Kontakta oss då på telefon 0325-43022 eller e-post info@eksihulared.se