JA! Vi har faktiskt glass och kaffe också

Hör av dig!

Telefon: 0325-430 22
Email: info@eksihulared.se

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG: 10 – 18
LÖRDAG: 10 – 14

Follow Us

+46 (0)325-430 22

Hularedsvägen 24, Hulared

 

Pinarello

Pinarello

Vi tror att det är få som opponerar sig när vi hävdar att Pinarello är världens bästa cyklar. Vad som avgör om en cykel är bra eller inte beror ju givetvis på många faktorer och ändamål men när det kommer till Pinarello har målet utan tvekan varit att vinna cykeltävlingar. Det har man gjort, och fler segrar av hög dignitet än något annat märke har det blivit. När Pinarello nyligen lanserade sina crosscountrycyklar blev det guld på MTB-VM både i dam-elit och herr-elit.
Hjärtat hos Pinarello slår dock hårdast för de renodlade landsvägscyklarna, och utefter värderingarna innovativt, annorlunda och vackert skapas de tävlingscyklar som leder utvecklingen. Pinarello är medvetna om sin ställning och de drivs av att kunna förverkliga din drömcykel. Äger du en Pinarello äger du inte bara en unik cykel utan även ett konstverk att vara stolt över.
Pinarellos cyklar skräddarsyr vi åt dig. Från valet av rätt ram i rätt storlek, via val av alla unika komponenter kommer vi fram till en komplett cykel. Hos Eks i Hulared får du hjälp med just en sådan Pinarello som du alltid drömt om.

Läs mer om Pinarellos cyklar på Pinarellos hemsida.

Cykeltyper Varumärke

Racercyklar

MTB-cyklar

Customcyklar

Elcyklar