JA! Vi har faktiskt glass och kaffe också

Hör av dig!

Telefon: 0325-430 22
Email: info@eksihulared.se

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG: 10 – 18
LÖRDAG: 10 – 14

Follow Us

+46 (0)325-430 22

Hularedsvägen 24, Hulared

 

Hope

Hope

Under 80-talet tillverkade Ian Weatherill och Simon Sharp verktyg till rymdindustrin. I mountainbikens vagga försdtod de båda verktygstillverkarna att deras nya hobby, mountainbikecykling, krävde bättre komponenter. Till en början producerade de skivbromsar för eget bruk men insåg raskt att dessa även kunde säljas kommersiellt. Hope fick snabbt ett rykte om att producera marknadens i särklass bästa skivbromsar och det är vi benägna om att hålla med om än idag.
All Hopes produktion sker i Engelska Barnoldswick och idag producerar fabriken ett jätteutbud av komponenter med bland annat bromsar, hjul, vev- och styrlager, vevpartier, styren, sadelstolpar och marknadens bästa belysning. Hope har även skjutit till egen produktion av två kolfibercyklar för trailcykling, HB 130 och HB 160 vilket gör Hope synnerligen komplett.
Hopes produkter genomsyras av kvalitet, precision och funktion och även om alla produkter är lätta har det aldrig tummats på hållfastheten.
Hos Eks i Hulared finner du givetvis Hopes bromsar men vi hjälper dig givetvis med alla Hopes produkter. En av Hopes styrkor är att varenda reservdel går att köpa separat. Hopes produkter är en investering och är tillverkade för att klara de yttre förutsättningarna i västra England vilket garanterar tätningar i världsklass.

KONTAKTA OSS OM DET ÄR NÅGOT SPECIELLT DU BEHÖVER