JA! Vi har faktiskt glass och kaffe också

Hör av dig!

Telefon: 0325-430 22
Email: info@eksihulared.se

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG: 10 – 18
LÖRDAG: 10 – 14

Follow Us

+46 (0)325-430 22

Hularedsvägen 24, Hulared

 

Sram

Sram

Amerikanska Sram såg dagens ljus 1988 i samband med lanseringen av ett revolutionerande växelhandtag för racercyklar. Grip Shift som produkten kallades applicerades senare på den allt snabbare växande mountainbikesporten vilket gjorde att Srams utveckling tog fart på riktigt. Under tidigt 2000-tal förvärvade Sram bland annat, Truvativ och Avid vilket gjorde att Sram själva kunde leverera kompletta komponentgrupper för mountainbike. Sram köpte även tyska Sachs, världens genom tiderna största tillverkare på växelsystem för standardcyklar och blev därmed en större aktör på den globala komponentmarknaden. År 2007 cyklades Tour de France för första gången på en komplett komponentgrupp från Sram och därmed var Sram en komplett komponenttillverkare för de flesta av världens cyklar.
Sram har under resans gång även förvärvat dämpartillverkaren RockShox, hjultillverkaren Zipp och effektmätartillverkaren Quarq vilket gör att Sram idag är en ledande aktör inom det mesta som hör till kvalitativa cyklar.
På Eks i Hulared finner du ett brett utbud av Srams komponenter och slitagedelar till deras drivlinor. För oss är det viktigt med originalreservdelar och är det något du saknar hjälper vi dig givetvis med önskad produkt.