JA! Vi har faktiskt glass och kaffe också

Hör av dig!

Telefon: 0325-430 22
Email: info@eksihulared.se

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG: 10 – 18
LÖRDAG: 10 – 14

Follow Us

+46 (0)325-430 22

Hularedsvägen 24, Hulared

Standardcyklar

Hos oss finner du standardcyklar av högsta kvalité från lokalt tillverkade Skeppshult. Vi säljer även cyklar av märket Solhaga för att kunna erbjuda något lite billigare än det svensktillverkade. Inom kategorin standardcyklar säljer vi även ganska mycket begagnat efter rådande lager. Vi har standardcyklar i olika utförande, damcyklar och herrcyklar, för att möta dina behov. Dagens standardcyklar erbjuder många olika packlösningar och vi skräddarsyr rätt utrustning för dig och din cykel.

Damcyklar

Inom kategorin damcyklar jobbar vi primärt med ”gjordnära” Skeppshult men vi erbjuder även ett billigare alternativ i Solhaga. På Eks i Hulared erbjuder vi självklart damcyklar av traditionell design med svängda former på diagonalrören när design är lika högt värderat som funktion, men vi säljer även damcyklar med ”raka rör” och ett mer modernt uttryck.
Eks i Hulared säljer damcyklar med fotbroms, korg och invändig navväxel. Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör såsom packväskor, backspeglar och mobilhållare till din damcykel.

Herrcyklar

Efterfrågan på herrcyklar minskar till följd av ökad försäljning av elcyklar, mountainbikes och sportiga hybrider. Vi på Eks i Hulared anser dock att en kvalitativ herrcykel är något de flesta män borde ha för att exempelvis bilfritt kunna uträtta ärenden på byn. En Skeppshult herrcykel håller i princip så länge du önskar, om den får den kärlek den förtjänar. Vi säljer herrcyklar med fotbroms och navväxlar. Ska du få fart på din jakthund inför älgjakten är en herrcykel ett måste (på grund av fotbromsen) och kompletterar du med en springer så cyklar du och din bästa vän extra säkert.

Trehjulingar

Att njuta av en cykeltur, eller använda sig av cykeln som färdmedel i vardagen är något vi vill erbjuda så många som möjligt. Givetvis är en cykel på två hjul det smidigaste alternativet men det är inte alltid möjligt för brukaren. Vi erbjuder Skeppshults alla trehjulingar i 16”, 20” eller 24” för att ge alla möjligheten att cykla.
Eks i Hulared säljer även finska Helkama för den som önskar en elassisterad trehjuling.
Så kallade lådcyklar/lastcyklar är inget vi lagerför på grund av platsbrist men vi hjälper dig givetvis med guidning och beställning av rätt produkt om så önskas.

Barncyklar

Juniorcyklar

Standardcyklar

Elcyklar

MTB-cyklar

Racercyklar

Customcyklar

Trialcyklar

Hybridcyklar

Behöver du Komponenter och Tillbehör?

Vi har komponenter och tillbehör från de bästa leverantörerna. Vi kan beställa hem det du behöver och vi hjälper till med montering och rådgiving.

Kolla in våra cykeltillbehör
Vill du provcykla?

Hos oss kan du provcykla i rätt miljö oavsett vilken cykeltyp du letar efter. Du får ta den tid du behöver och behöver inte stressa. Vårt läge erbjuder möjligheter att provcykla din kommande mtb på stigar eller elljusbanan. Ett par hundra meter från butiken övergår landsvägen från belagd till grusad vilket gör att du kan se vad din hybrid-, gravel- eller standardcykel går för på olika underlag. Självfallet finns här belagda vägar av olika karaktär perfekta att testa rena landsvägsracers, tempo- och triathloncyklar på. För dig som söker en elcykel låter vi dig gärna cykla ut till backen i Gryttered för att känna känslan av att ansträngningslöst trampa dig uppför.

Hitta en cykel du trivs med

Vi är måna om att du ska hitta en cykel du trivs med och det försäkrar vi genom att låta dig provcykla här i Hulared. När valet sedan är gjort, hjälper vi dig givetvis med inställning av cykeln och vi rekommenderar rätt tillbehör för att du ska få ut maximalt av ditt cyklande.

Behöver din cykel service?

Idag kräver cyklar specifika verktyg för både mekaniskt och digitalt underhåll vilket ställer höga krav på verkstadens utbud av verktyg men också personalens kompetens. Därför har vi genomgått utbildning av Shimano och blivit certifierade som ett Shimano Service Center.

KIKA IN I VÅR VERKSTAD