JA! Vi har faktiskt glass och kaffe också

Hör av dig!

Telefon: 0325-430 22
Email: info@eksihulared.se

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG: 10 – 18
LÖRDAG: 10 – 14

Follow Us

+46 (0)325-430 22

Hularedsvägen 24, Hulared

Trialcyklar

Vi säljer trialcyklar för den aktive tävlingscyklisten och streetrialcyklar för att möta den allt mer växande efterfrågan på rejäla cyklar till denna underground-sport. Hos oss finner du färdigbyggda cyklar från världens ledande märken; Jitsie, Clean och Inspired. Vi erbjuder även möjligheten att bygga din trialcykel utefter dina önskemål. Vi har förutom Sveriges största utbud av kompletta trialcyklar även Sveriges största lager av delar och tillbehör. Vi vågar påstå att vi är bäst på trial och delar gärna med oss av våra kunskaper till dig.

Cykeltrial

Tävlingsformen cykeltrial har idag blivit förhållandevis statisk vilket har gjort att geometrin på dessa cyklar är lika mycket ämnade för att hanteras på bakhjulet som med två hjul i backen. Trialcykel finns i 20” och i 26” för tävlingscyklisten men även 24” existerar som en hybridstorlek.
På Eks i Hulared finner du Sveriges största utbud av cykeltrialcyklar från Jitsie och Clean. Många av de trialcyklar vi säljer är helt custombyggda och vi hjälper dig gärna att forma din unika cykeltrial.
Genom Martin Kleivard har vi idag 30 års erfarenhet av trial och dess tävlingsform.

Streettrial

Hos Eks i Hulared finner du Sveriges bredaste utbud av streettrialcyklar, från världsledande Inspired Bicycles.
Många är vi som fascinerats över Danny MacAskill’s fantastiska Youtube-videos där han på sin Inspired Skye verkligen gjort att streettrial blivit så populärt som det är idag.
Streettrialcyklar är mer robusta och ”cykelvänliga” än cykeltrials ämnade för tävling. Streettrial fusionerar cykling i rörelse med de tekniska, ibland statiska moment som cykeltrial innebär.
På Eks i Hulared finner du streettrialcyklar för de små i 20”, eller 24” och 26” för vuxna.

Barncyklar

Juniorcyklar

Standardcyklar

Elcyklar

MTB-cyklar

Racercyklar

Customcyklar

Trialcyklar

Hybridcyklar

Behöver du Komponenter och Tillbehör?

Vi har komponenter och tillbehör från de bästa leverantörerna. Vi kan beställa hem det du behöver och vi hjälper till med montering och rådgiving.

Kolla in våra cykeltillbehör
Vill du provcykla?

Hos oss kan du provcykla i rätt miljö oavsett vilken cykeltyp du letar efter. Du får ta den tid du behöver och behöver inte stressa. Vårt läge erbjuder möjligheter att provcykla din kommande mtb på stigar eller elljusbanan. Ett par hundra meter från butiken övergår landsvägen från belagd till grusad vilket gör att du kan se vad din hybrid-, gravel- eller standardcykel går för på olika underlag. Självfallet finns här belagda vägar av olika karaktär perfekta att testa rena landsvägsracers, tempo- och triathloncyklar på. För dig som söker en elcykel låter vi dig gärna cykla ut till backen i Gryttered för att känna känslan av att ansträngningslöst trampa dig uppför.

Hitta en cykel du trivs med

Vi är måna om att du ska hitta en cykel du trivs med och det försäkrar vi genom att låta dig provcykla här i Hulared. När valet sedan är gjort, hjälper vi dig givetvis med inställning av cykeln och vi rekommenderar rätt tillbehör för att du ska få ut maximalt av ditt cyklande.

Behöver din cykel service?

Idag kräver cyklar specifika verktyg för både mekaniskt och digitalt underhåll vilket ställer höga krav på verkstadens utbud av verktyg men också personalens kompetens. Därför har vi genomgått utbildning av Shimano och blivit certifierade som ett Shimano Service Center.

KIKA IN I VÅR VERKSTAD