JA! Vi har faktiskt glass och kaffe också

Hör av dig!

Telefon: 0325-430 22
Email: info@eksihulared.se

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG: 10 – 18
LÖRDAG: 10 – 14

Follow Us

+46 (0)325-430 22

Hularedsvägen 24, Hulared

 

Inspired

Inspired

Inspired Bicycles grundare Dave Cleaver insåg hålet i utbud av det som vi idag kallar street trial och tog därför saken i egna händer. I samarbete med Danny MacAskill utvecklade han Inspired Fourplay, som kom att bli standarden för hur en modern street trial ska se ut. Inspired Fourplay, med sina 24”-hjul, öppnade upp en ny värld för de som tidigare fått hålla tillgodo med BMX-cyklar eller små MTB-cyklar. Efter att Danny MacAskill tagit Youtube med storm med videon ”Way back home” har Inspireds försäljning av street trialcyklar skjutit i taket. Idag är Inspired Bicycles fortfarande solklar ledare på marknaden och har efter succen med Fourplay kompletterat sitt utbud med fler modeller i 24” men också 26” och 20”.
Svenske Joacim Lundgren, flerfaldig svensk mästare i trial, har på senare tid satsat på street och sedermera blivit upplockad och sponsrad av Inspired. Joacim kör på Inspired Hex med bromsar ifrån Hope.
Vi på Eks i Hulared är Sveriges enda återförsäljare av Inspired Bicycles och vi har således Sveriges bästa utbud och priser på street trial. Vi hjälper dig mer än gärna att bygga din drömcykel på lös ram om du har specifika önskemål som frångår originalcyklarna.
Hos oss på Eks i Hulared köper du Inspired cyklar, alltid med vägledning till den cykel som passar er bäst.

Läs mer om Inspireds cyklar på Inspireds hemsida.

Joacim Lundgren - Welcome to Inspired

Cykeltyper Varumärke

Trialcyklar

Customcyklar