JA! Vi har faktiskt glass och kaffe också

Hör av dig!

Telefon: 0325-430 22
Email: info@eksihulared.se

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG: 10 – 18
LÖRDAG: 10 – 14

Follow Us

+46 (0)325-430 22

Hularedsvägen 24, Hulared

 

Shimano

Shimano

För ett fåtal människor är Shimano bra fiskerullar, för oss är Shimano den största kontinenten i vår värld. Shimano är den överlägset största tillverkaren av komponenter för cyklar och ett så pass välkänt varumärke att det är få som inte hört talas om Shimano. Positionen som världsledare kommer inte oförtjänt. Shimano lägger enorm kraft på utveckling och innan en produkt släpps för produktion kan du vara säker på att den har testats i absurdum för att leva upp till Shimanos högt ställda kvalitetskrav.
Shimano är världens enda leverantör som kan förse cykeltillverkare med kompletta system för elcyklar med elsystem samt växel- och bromssystem.
Eks i Hulared har som Shimano Service Center tillgång till alla Shimanos produkter. Vi lägger stor vikt på att serva din Shimanoutrustade cykel med originalreservdelar.
På Eks i Hulared finner du ett brett sortiment av Shimanos komponenter och reservdelar. Vi har alltid massor av kedjor, kassetter, bromsbelägg och bromsskivor hemma på lager för snabb service av din cykel.

Behöver din cykel service?

Idag kräver cyklar specifika verktyg för både mekaniskt och digitalt underhåll vilket ställer höga krav på verkstadens utbud av verktyg men också personalens kompetens. Därför har vi genomgått utbildning av Shimano och blivit certifierade som ett Shimano Service Center.

KIKA IN I VÅR VERKSTAD