JA! Vi har faktiskt glass och kaffe också

Hör av dig!

Telefon: 0325-430 22
Email: info@eksihulared.se

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG: 10 – 18
LÖRDAG: 10 – 14

Follow Us

+46 (0)325-430 22

Hularedsvägen 24, Hulared

Instagram

Ytterligare ett custombygge från oss på Eks en l Ytterligare ett custombygge från oss på Eks en lätt endurohoj med 140slag som skulle få de flesta 15åriga grabbar att tappa hakan #Giant Trance 27,5 #Hopetech3 #maxxisminion #hopefortus30 #kleivarddotcom #enduromtb #trialmtb #mtb #shimanoservicecenter #foxshocks
Vi fick en härlig bild från en kund som gett sig Vi fick en härlig bild från en kund som gett sig själv och sin bästa vän möjligheten att tillsammans upptäcka Sverige i sommar.
Cykeln är en @husqvarna.bicycles Gran Urban 4 och korgen från Basil sitter perfekt på styrröret. 100mm luftfjädring från Suntour ser till att förare och passagerare åker förstklassigt 👌
Tack för inspirationen Solveig!
#eksihulared #husqvarnabicycles #basil
Husqvarna Gran Gravel. För dig som inte ger upp d Husqvarna Gran Gravel. För dig som inte ger upp drömmen om en äventyrlig sommar!
Shimano E-8000 drivenhet, hjul från DT Swiss och sist men inte minst, GRX Di2 elektriska växlar. 
Glädje i form av en elcykel.
Välkommen in och provkör!
#eksihulared #husqvarnabicycles #shimanosteps #ebike #gravel #egravel
Vilken väg väljer du? Gravelbiken gör semestern Vilken väg väljer du? Gravelbiken gör semestern bra mycket mer äventyrlig och med en Cube Nuroad så får du dessutom pengar över till annat på semestern också 👍
#eksihulared #cubebikes #nuroad #gravelbike #grusvägsracer #semestercykel
Pendling, cykelsemester eller ett bra val för att Pendling, cykelsemester eller ett bra val för att fly verkligheten. Merida Silex 400 klarar allt och med Atran Velos AVS packlösningar så får du garanterat med dig vad du behöver.
#eksihulared #merida #silex #morebike #gravelbike #atranvelo #atranvelosystem #shimanogrx
Giant Daily Tour är lite som alla andra Giantcykl Giant Daily Tour är lite som alla andra Giantcyklar i sin prisklass, dvs ruskigt sköna att köra, ljuvliga att beskåda och utrustade med trygga komponentval och elsystem.
På denna damtralla sitter bland annat en lugn och energisnål Yamahamotor, Nexus 7 navväxel samt hydrauliska skivbromsar från Shimano.
#eksihulared #giantbikes #rideliferidegiant #elcykel
No words needed! Våren försvann men sommaren, värmen och glassen infann sig istället. 
Än så länge har vi sommarens hetaste och kallaste produkter i lager.
#eksihulared #skeppshultcykeln #gbglass
Lite trötta igår kväll anlände vi till Medborg Lite trötta igår kväll anlände vi till Medborgarplatsen efter 322km. Sju stycken var vi som körde hela, men Jesper var så snabb att han aldrig hamnade på bänken.
Härligt väder, härligt gäng och en härlig känsla att tagit sig igenom Lyxrundan. Tack alla som deltog och tack till @diaronia som försett oss med dricka och energi hela dagen. Såväl i Småland som Västergötland och Halland.
#eksihulared #lyxrundan
Depåstopp vid alpinanläggningen i Kyllås. Vädr Depåstopp vid alpinanläggningen i Kyllås. Vädret och minerna fortsatt på topp 😍
Ett fantastiskt väder bjuds idag när vi strax sk Ett fantastiskt väder bjuds idag när vi strax ska starta Lyxrundan.
157 samt 322km står på menyn tillsammans med sportdryck, energikakor, gels och annat med högt glykemiskt index.
Tack till @craftsportswearswe @purepowerdk och @umarasports för att vi bara har oss själva att skylla för eventuella motgångar. Nu kör vi!
#eksihulared #lyxrundan
Lyxrundan! På söndag arrangerar vi Lyxrundan med Lyxrundan!
På söndag arrangerar vi Lyxrundan med start och mål på Medborgarplatsen i Tranemo. Två distanser att välja på; 157km eller 322km.
Start kl 06:00 för båda distanserna (samlad grupp den första halvan).
250kr respektive 400kr. I priset ingår fast och flytande energi för vad som beräknas gå åt under turen. Starta dock med fulla flaskor på cykeln samt ta med dig lite som du tycker om att äta ifall vårt utbud inte faller dig i smaken.

Anmälan sker på info@eksihulared.se eller i kommentarsfältet på instagram.

Obs! Anmälan till Eks vätterngrupp är inte det samma så är du anmäld till den men önskar att köra på söndag får du anmäla dig på nytt.
Eks startplats till vättern är framflyttat till nästa år.

#eksihulared #lyxrundan
Superduktiga @hildatrial har en ny, ruskigt läcke Superduktiga @hildatrial har en ny, ruskigt läcker @jitsietrials redo för nya utmaningar.
Byggd med @hopetech bromsar av @kleivarddotcom här på @eksihulared 
#eksihulared #trialbike #jitsie #hopetech #custombike
Spindeln som bor under styrlagerkåpan levererar e Spindeln som bor under styrlagerkåpan levererar ett skyddande nät som fångar upp insekter runt styret, vilka annars hade hamnat i ansikten på cyklisten. En ”high tech-lösning” som vi tyvärr bara sett på en elcykel av ett märke vi inte säljer. Men vi har många andra fina elcyklar med fina finesser som du kan komma in och prova.
Merida eSpresso 300 EQ är en fullutrustad touring Merida eSpresso 300 EQ är en fullutrustad touringmaskin för sommarens äventyr.
Lättrampad och välbalanserad, utrustad med Shimanos dynamiska elsystem för en så cykellik upplevelse som möjligt. 
Välkommen in till oss och provkör ett stycke frihet.
#eksihulared #merida #morebike #espresso #touring