JA! Vi har faktiskt glass och kaffe också

Hör av dig!

Telefon: 0325-430 22
Email: info@eksihulared.se

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG: 10 – 18
LÖRDAG: 10 – 14

Follow Us

+46 (0)325-430 22

Hularedsvägen 24, Hulared

Instagram

Såhär under vintern får vi tid att renovera beg Såhär under vintern får vi tid att renovera begagnat. Vi lägger störst fokus på barncyklarna men söker du begagnat i någon särskild kategori är du välkommen att höra av dig för aktuellt lager.
Vi säljer begagnade cyklar i mekaniskt riktigt bra skick!, som den här 24” Crescent Vale på bilden. Utrustad med helt ny singelspeed-drivlina (vevlager, vevparti, frikrans, kedja och bakväxel).
Vi gör dem extra snygga och väderresistenta med Muc-Off’s cykelvårdsprodukter som du finner här i butiken.
Vi hoppas fler kvalitetscyklar får leva vidare istället för att ny skit ska förvandlas till rost.
#eksihulared #begagnat #barncykel #crescent #vale #slitochsläng
När covid-19 fortsätter sätta käppar i hjulen När covid-19 fortsätter sätta käppar i hjulen för fantastiskt strandhäng utomlands är kanske Skeppshult Smile 7vxl i papaya det närmsta tropikerna du kommer.
Rejält med färg i härlig kontrast till de gråa däcken på svarta fälgar.
Tycker man inte om papaya kan man ju alltid värdera cykeln i matt blad som vi tidigare visat här på sociala medier. Oavsett färgval så är detta en riktigt fin närproducerad cykel, klassisk i modern tappning. Vackert! 👌
#eksihulared #skeppshult #skeppshultcykeln #smile #635 #retro #stål #shimanonexus
En Husqvarnacykel som om den vore utrullad från p En Husqvarnacykel som om den vore utrullad från produktion i Kinnarps Arena! Husqvarna MC5 är en vacker cykel att titta på men också ett prisvärt alternativ för att komma igång med E-MTBandet.
Nytt för i år är bland annat 29”-hjul fram. Kvalitativa dämpare från RockShox och en solid 1x11 drivlina från Shimano Deore gör denna maskin till en pålitlig MTB och med Shimano EP8-motor och ett 630wh batteri så är den dessutom topputrustad på det elektriska!
#eksihulared #husqvarna #husqvarnabicycles #mc5 #hv71 #ep8 #630wh
Giant Revolt Advanced Pro 1. Ganska snygg cameleon Giant Revolt Advanced Pro 1. Ganska snygg cameleont-lack, hyfsade carbonhjul i aeroutförande och en allright elektrifierad drivlina. En ok gravel helt enkelt 🤷‍♂️😎
#eksihulared #giant #giantbikes #rideliferidegiant #revolt #giantrevolt #gravel #di2 #grusvägsracer #landsvägscykel #grx
Hagatorpet i Tranemo denna ljuvliga morgon! 🤩😍🤩😍🤩
Vi har längdskidutrustning för dig som också vill ta vara på Götalands finaste skidspår.
Välkommen in!
#eksihulared #längdskidor #hagatorpet #tranemoifskidor #peltonen #fischer #alpina #rottefella #rexskiwax #rexskipoles
Liv är marknadsledande på damspecifika gravelbik Liv är marknadsledande på damspecifika gravelbikes. Här är en Liv Devote Advanced 2 i förtjusande färg och form.
Liv Devoteserien har vi i olika prisklasser på gång in. Hemma för tillfället som ännu inte är sålt är Liv Devote 1, och vi presenterar den inom kort på bild.
#eksihulared #livbikes #livdevote #livbeyond #gravelbike #grusvägsracer #damcykel #carbon #praxis
Cubes flickmountainbikes har en ramgeometri som vi Cubes flickmountainbikes har en ramgeometri som vi diggar skarpt! Hade vi varit lite kortare och några år yngre hade vi förmodligen bortsett från rosa inslag och slagit till. Det här är en grym MTB för pengen och vi tror den kommer uppskattas av både pojkar och flickor.
#eksihulared #cube #becube #cubebikes #mtb #27,5 #shimano #tektro
Giant ARX finns även som 20”, då med 8-delad t Giant ARX finns även som 20”, då med 8-delad trigger shiiterna. Snabba och lätta med utrymme för bredare däck om cykeln ska dra till skogs!
#eksihulared #giant #rideliferidegiant #giantarx #barncykel
Nya Cube Aim EX är utrustad med Shimanos nya 9-de Nya Cube Aim EX är utrustad med Shimanos nya 9-delade Alivio-grupp, MT-200 hydrauliska skivbromsar och låsbar dämpargaffel från Suntour. Funkar utmärkt som bruks och att prova MTB med.
Välkommen in och provkör!
#eksihulared #cubebikes #becube #aim #alivio #mtb
Modern skidåkning handlar väldigt mycket om kraf Modern skidåkning handlar väldigt mycket om kraftöverföring via stavarna. Med det i åtanke är en riktigt styv och lätt stav bland de bästa investeringar du kan göra för att förbättra ditt skidåkande.
Rex R1 Sprint är förmodligen en av marknadens bästa stavar när man ser till kvalitet kontra prislappen.
Vill man undvika det bästa och nöja sig med något riktigt bra har vi Rex R3 till lågt pris. 
Välkommen in och jämför med din befintliga!
#eksihulared #rex #rexskipoles #rexr1sprint #carbon #xcskiing #längdskidor
Denna Giant Defy Advanced Pro 3 är förmodligen d Denna Giant Defy Advanced Pro 3 är förmodligen den snyggaste racern vi byggt i år. Om kunden bara blir hälften så nöjd med cykeln som vi är, så kommer han att vara oförskämt nöjd framöver. Cameleon Mars / Cosmos Navy är en färgsättning utöver det vanliga och Pro-seriens kolfiberhjul gör ju inte synintrycket sämre. 
#eksihulared #giant #giantbicycles #giantdefy #rideliferidegiant #105 #shimano #roadbike
I brist på skidlopp kan det i år vara en passand I brist på skidlopp kan det i år vara en passande morot att lära sig att åka skate på någon av bygdens fantastiska skidanläggningar.
Vi har rätt utrustning och kunskap för att vägleda dig in i en snabbare och friare form av längdskidåkning där vallan aldrig är något problem!
Välkommen in så hjälper vi dig!
#eksihulared #peltonenski #peltonen #alpinaskiboots #rexskipoles #rottefella #rexskiwax #längdskidor #fristil #skateing
Många kunder undrar varför det ibland hugger så Många kunder undrar varför det ibland hugger så fasligt under deras skinskidor. Är det konstsnöproduktion samtidigt som du åker är det lätt att väldigt fuktig snö kan fästa på skinnet och sedan frysa fast när du åker på delar av skidspåret där det inte produceras konstsnö. Den delen som har fått is tar sedan lättare upp mer snö som byggs på under din skida och det hugger för dig i åkningen.
Minska risken för isbildning i din stighud med hjälp av Rex Skin Care impregnering så ska det förhoppningsvis gå lenare framöver 🙂
OBS! Glöm inte att använda Rex Skin Cleaner före så att du impregnerar en ren ”päls”
#eksihulared #skin #skinskidor #skincare #skincleaner #skinskidor
Kör du vax även nu när det är vitt på backen Kör du vax även nu när det är vitt på backen och temperaturen är av det kallare slaget? Då finns en risk att traditionella vax blir lite för stela och smörjningens effekter avtar. Problemet löses givetvis med Squirt’s kedjevax för låga temperaturer. Så applicera det här samt ett par dubbdäck och fortsätt trampa! 👍
#eksihulared #squirtlube #kedjevax #vintercykling