JA! Vi har faktiskt glass och kaffe också

Hör av dig!

Telefon: 0325-430 22
Email: info@eksihulared.se

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG: 10 – 18
LÖRDAG: 10 – 14

Follow Us

+46 (0)325-430 22

Hularedsvägen 24, Hulared

Instagram

Ut och njut! Nu är landsvägscykling som bäst! V Ut och njut! Nu är landsvägscykling som bäst! Vi har racercyklar, touring- och standardcyklar, med eller utan el, för alla. Vi hjälper dig med utrustningen för att balsamera din själ via den finaste rekreationsformen av dem alla, velocipedismen.
Välkommen in till din lokala cykelaffär.
#eksihulared #landsväg #sommar #guldochgrönaskogar #balsamförsjälen #heltvanliglilllördag
Hallådär alla ni som tror att bra mountainbikes Hallådär alla ni som tror att bra mountainbikes i 10-15k kr inte finns att köpa!
Vi har rätt cykel till rätt peng hemma på lager för korta som långa och allt där i mellan. Välkommen in och provkör din nästa cykel!
#eksihulared #merida #meridabikes #morebike #mtb #29 #shimano #singlespeed #shed1723
Då har det anlänt lite schyssta solbrillor från Då har det anlänt lite schyssta solbrillor från Italienska KOO lagom till sommarvädret. Du har säkert sett dem på nyss avslutade Giro d’ Italia, och är du inte den typen som fastnat för dem där, så kanske du tycker om deras casual brillor istället😎
Italiensk design och schweiziska kvalitetslinser. Välkommen in och prova fram rätt par för dig!
#eksihulared #koo #solbrillor #glasögon #sportglasögon #shed1723
Fick in några cyklar mer ida’ Söker du också Fick in några cyklar mer ida’ 
Söker du också trevliga hardtails för stigcykling till en väldigt överkomlig peng? Kika då förbi hos oss! Vi har cykel! 😎
#eksihulsred #merida #morebike #shed1723
För dem som söker en 28” damcykel men mot all För dem som söker en 28” damcykel men mot all förmodan blivit bestyckad med korta men starka ben, så gör Skeppshult sin modell Nova i ramstorlek 47cm. Förbaskat fin cykel, både i färg, form och funktion.
#eksihulared #skeppshult #skeppshultcykeln #nova #damcykel #shed1723
Cube Analog är en grymt prisvärd MTB i 27,5” m Cube Analog är en grymt prisvärd MTB i 27,5” med SRAM SX drivlina, Shimano hydrauliska bromsar och Rockshox Judy framdämpare. Som grädde på moset sitter det ett par riktigt fräscha ostar från Schwalbe på fälgarna.
Välkommen in och provkör!
#eksihulared #cube #becube #cubebikes #analog #cubeanalog #sramnx #rockshox #schwalbe #mtb #juniorcykel #27,5 #shed1723
Giant Fastroad SLR RS 2 är en lätt och fin pendl Giant Fastroad SLR RS 2 är en lätt och fin pendlarmaskin. Landsvägsdrivlina samt lätta hjul och däck gör denna hoj riktigt kvick och rolig att köra. Levereras med skärmar, pakethållare och belysning fram och bak via navdynamo. Likt de flesta rejälare cyklarna från Giant kommer även denna som tubeless.
Rätt val för pendling och touringutflykter!
#eksihulared #giant #giantbikes #giantbicycles #rideliferidegiant #ridelife #fastroad #shimano #trekking #dynamo #shed1723